Energie Festival, hét feest voor en door bewoners in Den Haag Zuidwest. Ben jij erbij?


Kom op zaterdag 14 september naar het Melis Stokepark. Op dit eerste Energiefestival van en door bewoners van Den Haag Zuidwest is het één en al gezelligheid. Alle activiteiten zijn gratis en mogelijk gemaakt door buurtinitiatieven, de gemeente en verschillende stichtingen en organisaties.

Lekker eten, livemuziek, leuke activiteiten en winacties voor jong en oud De activiteiten zijn voor jong en oud. Zo is er de mogelijkheid om te suppen, kun je zelf gerechten maken op een inductiekookplaat onder begeleiding van de Kleine Chefs en kun je kleding shoppen in de weggeefwinkel. De Participatiekeuken serveert een gratis maaltijd en je kunt dansen op livemuziek van verschillende bands en dj's. Win met 1 van de prijsvragen een energiezuinige koelkast of een unieke rondleiding met de burgemeester door een aardwarmtecentrale! Voor de kinderen is er een kleurwedstrijd.

Waarom een Energie Festival? Veel woningen in Zuidwest zijn nog niet energiezuinig. Sommige bewoners hebben last van vocht, kou of schimmel in huis. Op het festival geven verschillende organisaties tips en ideeën om de energierekening omlaag te brengen. Ook geven ze adviezen over hoe je je woning energiezuinig maakt.

Ben jij erbij? Kom je ook naar het gratis Energie Festival? Het start om 14.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Meer informatie over het festival kun je lezen via www.denhaag.nl/energiefestival


Contactgegevens


We staan klaar voor al uw vragen over deze acties en meer.

Telefoon: 010 747 0147
Mail: [email protected]

Ma - Vrij | 09:00 - 17:00 uur
Za - Zon | Gesloten




Of laat je live inspireren in
onze 2500m Showroom


Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden winkel

Ma - Vrij | 09:00 - 17:00 uur
Za - Zon | Gesloten
Het adres: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam