Inkoop actie nieuwste generatie warmtepompen

Welkom bij de WoonWijzerWinkel. Wij zijn partner van Energieloket Haarlemmermeer. Samen met het Energieloket helpen wij inwoners in Haarlemmermeer met het verduurzamen van hun woning. Energieloket Haarlemmermeer geeft onafhankelijk advies en informatie over energie besparen en opwekken, subsidies, leningen en lokale initiatieven.

Showroom Rotterdam
Voor de uitvoering kan je bij ons terecht, de WoonWijzerWinkel. In onze showroom in Rotterdam kun je zien én ervaren welke oplossingen er zijn op het gebied van duurzaam wonen. Onze experts geven onafhankelijk en persoonlijk advies en helpen je met het aanvragen van vrijblijvende offertes.

Offertes aanvragen
Je kunt ook direct online offertes aanvragen. We werken met ruim 300 gecertificeerde bedrijven waardoor je bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden we een speciale service-garantie op de werkzaamheden.

Advies
Wil je op maat advies over aanpassingen in jouw woning? Hiervoor bieden wij diverse (betaalde) adviesgesprekken aan. Dit kan in onze showroom, digitaal of bij je thuis. Onze experts bekijken jouw persoonlijke woonsituatie en helpen je met het aanvragen van vrijblijvende offertes.

Aan de slag? Wij helpen je graag op weg!

Hybride Warmtepompen

 
Specificatie Waarde
Verwarmingsvermogen (nominaal) 2,84 kW (4 OR-S), 3,92 kW (5 OR-S), 6,71 kW (7 OR-S)
COP (A7/W35) 4,85 (4 OR-S), 2,89 (5 OR-S), 2,36 (7 OR-S)
Maximale leidinglengte 30 meter
Geluidsdrukniveau (dag) 32 dB(A) (4 OR-S), 34 dB(A) (5 & 7 OR-S)
Geluidsdrukniveau (nacht) 41-46 dB(A) (4 OR-S), 42-50 dB(A) (5 OR-S), 44-50 dB(A) (7 OR-S)
Afmetingen (BxHxD) 1100 x 800 x 540 mm
Gewicht 143 kg
Koudemiddel R290 (propaan)
Hoeveelheid koudemiddel 0,95 kg
Aansluitspanning 230 V 1N AC 50 Hz
Aanbevolen zekering 16 A
Functie Hybride verwarming i.s.m. cv-ketel
Onderdelen Buitenunit, binnenunit met boiler en cv-ketel
Vermogen 3 tot 5 kW
Efficiëntie (COP) 3,13 tot 4,1
Max. Geluidsniveau 48 dB(A)
Energielabel A++
Indicatieprijs € 5.500,- incl. btw incl. installatie
Warmtepompen gebruiken warmte uit de lucht, bodem of grondwater om een woning te verwarmen. Ze zijn energiezuiniger dan cv-ketels en werken het beste in combinatie met goede isolatie en lage temperatuurverwarming. Er zijn verschillende soorten warmtepompen beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen:

Hybride warmtepompen:

Deze werken samen met een cv-ketel. De warmtepomp zorgt voor de meeste warmte, maar de cv-ketel springt bij als het erg koud is. Hybride warmtepompen zijn een goede tussenstap naar aardgasvrij wonen en zijn geschikt voor bijna alle woningen gebouwd na 1970. Er zijn twee soorten hybride warmtepompen: Luchtwarmtepompen: Deze halen warmte uit de buitenlucht. Ventilatiewarmtepompen: Deze gebruiken de warmte uit de mechanische ventilatie van de woning. Deze zijn alleen geschikt voor woningen met een ventilatiebox gebouwd na 1975.

All-electric Warmtepompen

 
 

All-Electric warmtepompen:

Deze zorgen voor zowel verwarming als warm water. Ze halen warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Om volledig aardgasvrij te wonen, is het ook nodig om elektrisch te koken. Er zijn drie soorten All-Electric warmtepompen: Luchtwarmtepompen: Deze halen warmte uit de buitenlucht. Bodemwarmtepompen: Deze halen warmte uit de bodem. Deze zijn energiezuiniger dan luchtwarmtepompen, maar vereisen wel dat er in de tuin wordt geboord. PVT-warmtepompen: Deze gebruiken PVT-panelen om zowel elektriciteit als warmte op te wekken.

De keuze voor een specifiek type warmtepomp hangt af van verschillende factoren, zoals de leeftijd van de woning, de aanwezigheid van een ventilatiebox, de beschikbare ruimte voor een buitenunit en het budget.

Offerte formulier inkoopactie

1Offertekeuze
2Persoonlijke gegevens

Offerte voor warmtepompactie Haarlemmermeer

Wat zijn de eigenschappen van de woning?

Hoeveel bouwlagen heeft de woning?

Wat zijn de oppervlaktes van de bouwlagen?

Het meenemen van het tapwaterverbruik zorgt voor een nauwkeurigere berekening​

WoonWijzerWinkel Rotterdam kom hem eerst bekijken in de showroom


De WoonWijzerWinkel adviseert onafhankelijk, waardoor je kunt vertrouwen op betrouwbaar, objectief advies over het verduurzamen van jouw woning. Wij verwelkomen je graag met een kopje koffie in onze showroom van 2.500m², waar vele duurzame oplossingen te zien zijn, van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties. Er zijn oplossingen beschikbaar voor iedere woning en voor ieder budget. Wil je gericht advies over jouw woning, dan kan je een afspraak maken met één van onze adviseurs.

Ben je voldoende geïnformeerd en wil je stappen ondernemen? Dan kunnen wij een vrijblijvende offerte voor je aanvragen. Wij werken samen met diverse gerenommeerde bedrijven in jouw regio, die een vrijblijvende offerte aan je kunnen uitbrengen. Wij zijn in dit offerteproces jouw bemiddelaar en kijken altijd naar de beste prijs/kwaliteit verhouding; verduurzamen zonder zorgen dus!


Openingstijden winkel

Di - Vrij | 11:00 - 17:00 uur
Za - Zon | Gesloten
Het adres: Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam 010 747 0147 of Mail naar: [email protected]