Vlo Ultra-12 vloerverwarming Warmup

Over Warmup

Warmup is een ISO 9001:2008 gecertificeerd fabrikant van vloerverwarmingssystemen. Ze hebben meer dan 2 miljoen systemen verkocht in meer dan 60 landen de afgelopen 30 jaar.
Ze hebben dochterondernemingen in 11 landen en een aantal licentiehouders wereldwijd. Ze zijn begonnen en blijven een kennis en ontwikkeling gedreven Britse bedrijf van toonaangevende producten.

Efficiënt laagbouwsysteem

Zowel bij renovatie- als bij nieuwbouwprojecten is de vloerhoogte soms beperkt en speelt de installatiesnelheid een grote rol. Het laagbouwsysteem Vlo Ultra-12 van Warmup biedt dan de ideale oplossing. “Het is een uniek ontwerp, bijzonder geschikt voor projecten met niet-geïsoleerde vloeren”, zegt Anibal. “De Ultra-12 voegt slechts achttien millimeter toe aan de vloeropbouw, is eenvoudig in gebruik en geschikt voor installatie met bijna alle vloerafwerkingen. Van laminaat en parket over keramische en stenen vloeren tot vinyl en tapijt. De energiezuinige technologie houdt de verbruikskosten laag, in combinatie met een gascondensatieketel of warmtepomp.

Het Verhaal van VLo Ultra-12: Een Snelle en Efficiënte Vloerverwarming

De VLo Ultra-12 is ontworpen met snelheid en efficiëntie in het achterhoofd. Dit systeem maakt gebruik van Warmup’s 12 mm PE-RT buis, die direct in de plaatkanalen wordt gestoken voor een snelle installatie. De panelen zijn gemaakt van 18 mm dik XPS met een warmtegeleidingsvermogen van 0,034 W/mK. Dit materiaal beperkt niet alleen de opwarmtijd, maar minimaliseert ook warmteverlies.

Vlo-ultra-12-warmup

Warmup VLo Ultra-12 een Gebruiksvriendelijke Oplossing voor Verschillende Vloeren

De lichtgewicht panelen zijn voorzien van kliklijnen, wat het aanpassen van de vorm vergemakkelijkt. De ingebouwde leidingkanalen dragen bij aan een snelle en eenvoudige installatie. Bovendien heeft de VLo Ultra-12, met een dikte van slechts 18 mm, minimale impact op vloerniveaus. Dit maakt het systeem geschikt voor alle vloertypes, ideaal voor zowel renovaties als nieuwbouw.

Optimale Warmteafgifte

De VLo Ultra-12 is uitgerust met rechte panelen met omegavormige 150µm (Micrometer) aluminium diffusorkanalen. Deze zorgen voor een maximaal contactoppervlak tussen de aluminium diffusor en de PE-RT buis, wat de warmteafgifte optimaliseert. Deze efficiënte warmteafgifte wordt verder versterkt door het gebruik van 150µm (Micrometer) aluminiumfolie in combinatie met dubbele serpentine leidingen. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de vloer, zelfs bij lage watertemperaturen.

Veelzijdige Afwerking en Installatie

Het aluminium oppervlak van de verwarmingspanelen is bedekt met een stevig verlijmd, glasvezelversterkt vlies. Dit zorgt voor een ideaal oppervlak voor tegelwerk, zonder dat er speciale primers nodig zijn. De VLo Ultra-12 kan worden geïnstalleerd met behulp van flexibele tegellijm, zoals de Warmup S1/S2, die geschikt is voor zowel natte als droge ruimtes. Voor droge ruimtes kan ook compatibele acryllijm op hoge temperatuur worden gebruikt.

Garantie en Ondersteuning

De VLo Ultra-12 wordt geleverd met een SafetyNet installatiegarantie. Mocht de vloerverwarmingsbuis tijdens de installatie beschadigd raken, dan wordt deze door Warmup gratis vervangen. Daarnaast biedt Warmup een levenslange beperkte garantie op de PE-RT buis bij installatie van dit systeem. Voor meer informatie over de garantievoorwaarden kunt u contact opnemen met Warmup.

Vlo-ultra-12-warmup alle onderdelen

Bekijk hier de Vlo Nexxa-12 Noppenplaat Systeem

Vergelijkbare oplossingen

Hoewel de reuzenbamboe genaamd “Moso” formeel een gras is en…

>Bekijk

Bluedec® Vloerisolatie   Vloeren isoleren van bovenaf kan zonder veel…

>Bekijk

Sinds 2010 is in Nederland Metisse® verkrijgbaar, als alternatief voor…

>Bekijk

De Ideale Vloerverwarming voor Renovatiewerken Het Vlo Nexxa-12 Noppenplaat Systeem…

>Bekijk

In nieuwbouw, verbouw, renovatie en herbestemmingsprojecten   LEWIS Zwaluwstaartplaten zijn…

>Bekijk

Waarom elektrische vloerverwarming? Vloerverwarming is een veel energie-efficiëntere verwarmingsoplossing voor…

>Bekijk
SpeeTile natbouw systeem vloerverwarming

SpeeTile systeem van Warp is een zogeheten natbouw systeem dat…

>Bekijk

Op zoek naar een efficiënt, licht en snel vloerverwarming- of…

>Bekijk
Hulp nodig bij je keuze?
Vrijblijvend advies aanvragen