Deel dit bericht:

Verduurzaam je woning en profiteer direct!


 

Verduurzaam samen met je buren en profiteer direct!

Voor woningeigenaren in Heijplaat, Pernis en Hoogvliet worden buurtinitiatieven opgezet door de WoonWijzerWinkel i.s.m. Axi-Plan en Nationale-Nederlanden. Veel woningen in deze wijken hebben een relatief slecht energielabel. Door deze te verduurzamen bespaar je niet alleen gauw honderden euro's per jaar maar wordt direct je woning als snel 10% meer waard.

Op 17 september 2024 vertellen we u daarom graag alles over onze verduurzamingsactie met aantrekkelijk aanbod! Meldt je hieronder direct aan.
Direct aanmelden
Verduurzamen blijft relevant en als je dit jaar nog verduurzaamt kun je nog profiteren van subsidies tot 30%. Daarbij kan het isoleren van je woning je al gauw honderden euro’s per jaar opleveren. Woon je in een woning met energielabel D, E, F of G en is de WOZ-waarde van je woning onder de € 429.000,-? Dan kom je ook nog eens in aanmerking voor een gemeentelijke subsidie van maximaal € 2.000,- om 1 of meer een isolatiemaatregelen te kopen.

 

Profiteer van collectieve inkoop met je buurt!


Samen met je buurt sta je sterker. Samen verduurzamen levert niet alleen gemak, meer zekerheid op en een mooier aanzicht op. Je bespaart ook direct al snel 10% op je maatregelen vanuit ons netwerk aan betrouwbare partners. Door al buurt samen op te trekken met ons zijn onze verduurzamingspartners bereid om hun prijzen te verlagen. En hoe meer buurtgenoten meedoen hoe hoger te korting.

 
Samen verduurzamen = samen besparen
Hoe meer buurtgenoten, des te groter het inkoopvoordeel
Verlaag je maandlasten en profiteer direct
Kosteloos verduurzamen door de overwaarde op je woning!
Het is nu of nooit, deze kans wil je niet missen!
 

Direct profiteren van verduurzamen?


Wist je dat je direct kunt besparen met verduurzamen zonder dat dit eerst geld kost? Kostenneutraal verduurzamen kan door de overwaarde op je woning slim te gebruiken. In dit geval bespaar direct je meer dan de extra maandlasten! Daarnaast wordt je woning meer waard en haal je de investering er direct uit. Op maandag 24 juni vertellen we daar graag meer over. Een financieel expert legt u dan graag uit wat de mogelijkheden zijn.


 

Buurtbijeenkomst op 17 september 2024

Op 17 september in de WoonWijzerWinkel aan de Heijplaat in Rotterdam organiseren we een vrijblijvende informatiebijeenkomst over dit buurtinitiatief. Tijdens deze avond krijg je meer inzicht in verduurzaming, de financiële voordelen en de mogelijkheden voor jouw eigen woning.

Deskundigen van Nationale-Nederlanden, hypotheekverstrekker Axi-Plan en WoonWijzerWinkel zijn aanwezig om je vragen te beantwoorden en je te voorzien van financieel en technisch advies. Deze experts bieden objectief advies, gericht op wat het beste is voor jouw situatie. Daarnaast kan je direct profiteren van het inkoopvoordeel en de beschikbare landelijke subsidies, waardoor verduurzamen nog aantrekkelijker en eenvoudiger wordt. Ook kun je in onze showroom alle beschikbare oplossingen “live” bekijken, waaronder isolatie, zonnepanelen en warmtepompen.

Direct aanmelden
 


Wat kun je verwachten?

  • Uitleg waarom verduurzamen loont
  • Hoe kun je verduurzamen? Advies door verduurzamingspecialisten
  • Voorbeelden aan de hand van referentiewoningen
  • Uitleg kosteloos verduurzamen door je overwaarde te gebruiken
  • Uitleg van het buurtcollectief en de inkoopactie isolatie


Maak de buurt groener!

Nodig je buren uit om samen deel te nemen aan deze bijeenkomst. Hoe meer mensen meedoen, hoe groter de impact en de voordelen voor de hele buurt. Laten we samen streven naar een duurzamere en groenere toekomst voor onze wijken!

Meld je nu aan

De bijeenkomst is vrijblijvend. Na afloop kun je beslissen of je wilt deelnemen aan het buurtinitiatief. Reserveer nu je plek en ontdek hoe we samen onze woningen kunnen verduurzamen en onze gemeenschap kunnen versterken.

Ook kunt u hieronder alvast een korte anoniemen enquête invullen en zien welke maatregelen de rest van de buurt willen treffen.

Hierbij schrijf ik mij in voor de buurtbijeenkomst op 17 september 2024



Buurtenquête

Stap 1 van 2

Huidige isolatiemaatregelen

Zeer ontevreden Zeer tevreden

Gewenste isolatiemaatregelen

Collectieve wijkactie

Dit zijn de uitslagen per wijk

Heijplaat

Uitslag Heijplaat

Pernis

Uitslag Pernis

Hoogvliet

Uitslag Hoogvliet