De kraan die alles kan!

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.

Bestellen De voordelen Modellen




De kraan die alles kan

Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor kokend water onder het aanrecht. Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen? Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE. Lees meer over de werking van een Quooker-systeem.


Een Quooker-systeem bestaat uit een kraan op het aanrecht en tenminste één reservoir voor 100°C kokend water onder het aanrecht. Het reservoir is net zo goed geïsoleerd als een thermosfles, de warmte kan nergens naartoe. Daardoor is er maar heel weinig energie (10 watt) nodig om het water in het reservoir op temperatuur te houden. Het reservoir is aangesloten op de waterleiding. Als je kokend water uit de kraan tapt, stroomt er onder het aanrecht meteen vers water het reservoir in.

Wil je ook koel gefilterd en bruisend water uit je kraan halen?
Dan komt er nog een reservoir bij: de Quooker CUBE. Kom hem bekijken bij ons in de showroom of stel je eigen kraan met CUBE samen.


Voorjaarsactie op de Quooker

inclusief cube

Het gerenommeerde merk Quooker staat bekend om zijn kranen waar koel, warm en kokend (100°C) water uitkomt. Dit is energiezuinig, veilig, waterbesparend, ruimtebesparend en vooral tijdbesparend. Voor de voorjaarsactie is er tot wel 26% korting op de kranen in combinatie met de CUBE. Met de cube geniet je in een handomdraai van een glas tintelend fris water of maak je de lekkerste limonades en cocktails. Zo haal je alles uit één kraan: kokend, warm, koud, bruisend en gekoeld water.

Naast keuze uit 5 verschillende kleuren, kun je ook kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen:

  • Quooker COMBI mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Dit reservoir is hierdoor het ultieme alternatief voor de gewone keukenboiler.
  • Quooker COMBI+ is aangesloten op zowel de koud- als de warmwaterleiding. Door de aansluiting op de warmwater leiding heb je onbeperkt warm water.

Bekijk de actie


De Voordelen

Niks mis met de good old waterkoker of fluitketel. Maar als je alle voordelen van een Quooker-systeem op een rijtje zet, is de keuze snel gemaakt. Dit is waarom een Quooker-systeem zoveel toevoegt aan je huishouden:

✔ Het water uit je Quooker smaakt beter

✔ Energiebesparend

✔ Een Quooker is het veiligste alternatief voor elk huishouden dankzij een aantal veiligheidsmaatregelen

✔ Met een Quooker CUBE heb je minder plastic afval

✔ Een Quooker brengt gemak door direct kokend water uit de kraan

✔ Een Quooker bespaard water, je tapt nooit meer dan nodig is

✔ Een Quooker is plaatsbesparend

✔ Én tijdbesparend!


 

Modellen

Deze modellen zijn ook verkrijgbaar in combinatie met een cube waardoor je naast kokend, warm en koud water ook gekoeld water en bruis water kan tappen. Bekijk hier nu de actie in samenwerking met Quooker waarvan de korting wel kan oplopen tot 26%. De actie is geldig in combinatie met een cube en verkrijgbaar inclusief montage en exclusief. Wij hebben 3 modellen en 5 kleuren samengesteld.

Inclusief montageExclusief montage
Flex

  • Koud, warm en kokend water uit één kraan, met uittrekslang voor extra bereik in de spoelbak
  • Verkrijgbaar in 3 finishes
  • Ook gekoeld en bruisend water wanneer je hem combineert met de CUBE
Fusion

  • Koud, warm en kokend water uit één kraan
  • Verkrijgbaar in ronde en rechte uitloop, in 5 finishes
  • Ook gekoeld en bruisend water wanneer je hem combineert met de CUBE


Stel je Fusion samen
Fusion round

  • Koud, warm en kokend water uit één kraan
  • Verkrijgbaar in 4 finishes
  • Ook gekoeld en bruisend water wanneer je hem combineert met de CUBE
Classic fusion square

  • Koud, warm en kokend water uit één kraan
  • Verkrijgbaar 2 finishes
  • Ook gekoeld en bruisend water wanneer je hem combineert met de CUBE


Stel je Fusion samen


WoonWijzerWebshop

Bekijk al ons aanbod

Naar webshop